Fuar'ın Başlamasına

00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


Kaldı!

Fuar Bilgisi

Fuar Tarihi: 19-22 Mart 2024
Fuar Alanı: Amsterdam Messegelande
Düzenlendiği İlk Yıl: 1980
Düzenlenme Periyodu: Her iki yılda bir
Dönem: Mayıs
Sektör: Baskı,Matbaa ve Reklamcılık
Ürün Grupları: Dijital baskı, baskı makineleri, açık hava reklamcılığı, bilboardlar, reklam ürünler,
Açılış-Kapanış Saatleri: 10:00 – 18:00


FESPA 2024 en büyük uluslararası geniş format etkinliği olacaktır. Etraflı ekran, dijital ve tekstil baskısı; Almanya'nın Berlin kentinde 700'den fazla sergi markası görecek.

Bir sonraki global baskı fuarının, Berlin Messe'nin dokuz salonunda ekran, dijital ve tekstil baskı çözümleri sergilemesi bekleniyor. FESPA Global Print Expo 2018 yine basılı görsel iletişim çözümleri için Avrupa Sign Expo ile birlikte yer alacak.

"Şovlarımızın konumuyla ilgili olarak katılımcılarımızla her zaman görüşmeleriz ve Berlin en çok beğenilenlerden biriydi. FESPA bölüm müdürü Roz Guarnori, Berlin etkinliği için katılımcılardan, önceden rezervasyon yapılmış ve opsiyonel olarak belirlenmiş olan, FESPA 2017 başlamadan önce olumlu tepkiler aldık "yorumunu yaptı.

Dünyanın önde gelen konferans düzenleyicilerinden biri olan Berlin Messe, Berlin havaalanına arabayla sadece 10 dakika mesafede bulunan erişilebilir bir konumdadır. Bu, uluslararası ziyaretçilere kolaylıkla ulaşılmasını ve 750'nin üzerinde otele ev sahipliği yapan şehir merkezinden kısa bir yolculuk yapmasını sağlar.

FESPA Berlin'de son olarak yer aldığında, Batı Avrupa'daki geleneksel çekirdek kitlelere ek olarak Doğu Avrupa, özellikle Polonya ve Rusya'dan katılım arttı.

Fuar Programımız İçin Aşağıdaki Talep Formunu Doldurunuz

Fuar Talep Formu

Lütfen bekleyin...